Fidurock koupil retail park Trutnov!

01. 08. 2023
Fidurock koupil retail park Trutnov!

Koncem června podepsali zástupci realitního investičního holdingu Fidurock s představiteli Czech Real Estate Investment Fund (CREIF) dohodu o prodeji retail parku Trutnov.

Expanze Fidurocku tak pokračuje prostřednictvím mimořádně perspektivní akvizice. RP Trutnov, který poskytuje hrubou plochu 23 tisíc m2, je jedním z největších retail parků v ČR a současně největším v regionu. Navíc disponuje velmi silným mixem nájemců ze všech oblastí maloobchodu a nachází se v atraktivní lokalitě u hlavní silnice do Pece pod Sněžkou, kde každodenně projede téměř 17 tisíc aut. 

Dokončením akvizice retail parku Trutnov, k němuž došlo v červenci tohoto roku, překročila mimo jiné společnost Fidurock hranici 100 tisíc čtverečních metrů celkové pronajímatelné plochy svých retailových nemovitostí v České a Slovenské republice. 

RP Trutnov, největší retail park v regionu, je velmi oblíbenou nákupní destinací s vysokou návštěvností. Navíc leží u vysoce frekventované komunikace do Pece pod Sněžkou a významným aspektem je také jeho 100% obsazenost a skladba nájemců ze všech oblastí maloobchodu. Těch je celkem šestnáct, přičemž největšími jsou společnosti Tesco, OBI, Planeo Elektro, Intersport, JYSK či KFC.     

Fidurock plánuje RP Trutnov dále rozvíjet. Mimo jiné chce na střeše parku vybudovat fotovoltaickou elektrárnu, rozšířit potenciál využití parkoviště či doplnit nabíječky pro elektromobily.    

Zpět na novinky