Roklen 24: O nájemním bydlení, nemovitostním fondu a dalších plánech Fidurocku

12. 07. 2024
Roklen 24: O nájemním bydlení, nemovitostním fondu a dalších plánech Fidurocku

Managing Partner společnosti Fidurock, David Hauerland, poskytl rozhovor finančnímu zpravodajskému portálu Roklen24, v němž mimo jiné popisuje, proč jsme se rozhodli založit nemovitostní investiční fond. 

„Poptávka po nájemním bydlení v Česku poroste, proto se od roku 2016 zaměřujeme na nákup starších činžovních domů v prémiových lokalitách Prahy a Brna. Tyto domy prochází pečlivým výběrem, následně je rekonstruujeme a nakonec pronajímáme. Důraz je kladen na to, aby se v bytech kvalitně a pohodlně žilo." informuje Hauerland.

Vzhledem k našemu dlouholetému know-how v oblasti nemovitostní jsme založili nový fond. Ten je určený každému, kdo chce investovat jednorázově nebo pravidelně od 500 Kč měsíčně. Koncipován je tak, aby byl stabilní a odolný proti výkyvům trhu. Majetkem fondu budou nemovitosti umístěné v atraktivních lokalitách. Investoři si tak budou moci spořit do fondu dlouhodobě a budou přesně vědět, do čeho peníze investují a jaké nemovitosti fond vlastní. Očekávané zhodnocení je více než 6 %.

Celý rozhovor si můžete přečíst na roklen24.cz. 

Zpět na novinky